Brf Arvid ligger i Västra Skrävlinges församling i Malmö kommun.
Adresserna: Widells väg 1-5, Thomsons väg 6-26

Husen är byggda 1970. Alla husen har hissar. Hörhuset på Widellsväg har dubbla hissar.

Vi har 324 lägenheter i föreningen, dessa färdigställdes 1970. Den totala lägenhetsytan är 23 235 kvm och medelstorleken på lägenheterna är 71,7 kvm.

3 st 1 rok
149 st 2 rok
170 st 3 rok
0 st 4 rok
1 st 5 rok (2r + 3r) lgh 101+102

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredband via Ownit.

På Thomsons väg är tvättstugan belägen i källaren och på Widellsväg har vi våning 1 och extra tvättstugor i källaren.
Bokningar sker digitalt där samtidigt kan man läsa i nyheter / meddelande vad som sker i föreningen
Vi har även en festlokal som medlemmar kan hyra. Se mer information under flik bra att veta-festlokal.
Aktiv fritidskommitté flera fritids lokaler.

I föreningen finns 150 mark parkeringsplatser att tillgå till en kostnad om 100 kr/månad. Det finns även 170 garageplatser belägna under fastigheten till en kostnad om 300 kr/månad.
Två stora garage samt stor inhägnad parkeringsplats på Thomsonsväg samt en mindre på Widellsväg ej inhägnad. Kontakta förvaltningen för mer info.